WIJNVRIENDEN

Ondernemen zonder samenwerkingen? Wij geloven dat je samen veel verder komt! Het is nog eens leuk en gezellig ook om met anderen samen te kunnen werken! We zijn dan ook blij met de volgende wijnliefhebbers waar we regelmatig leuke dingen mee organiseren.

 

Heb jij ook ideeën voor een samenwerking? Altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen, dus neem zeker contact met ons op!

Zoet en wijn kan een perfecte combi zijn! Dat liet Angelique van Bakverhalen me al snel weten toen wij elkaar ontmoette. Ze had gelijk de meest fantastische ideeën voor zoetigheden met wijn erin, zoals chocoladelolly’s of suikerlolly’s met wijn en wijntruffels. Of juist zoete dingen die een goede match zijn met bepaalde wijnen. Ook een erg leuk idee voor de sweet table op jullie bruiloft! Wijn en zoetigheid: dat wil toch iedereen?! Wij denken graag met je mee voor de perfecte combinaties!

Borrelplanken en wijn; de ideale combinatie toch? We zijn dan ook erg blij dat we samenwerken met Meiden met Smaak. Je kunt hun heerlijke borrelplanken gewoon via ons mee bestellen! Zo is de borrel of het feest helemaal compleet! Op zoek naar een geheel verzorgde lunch geserveerd met lekkere wijnen? Dan is de sharing lunch borrelplank de perfecte optie! Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons dan een bericht!    

Ga je trouwen bij Bergsche Plas Restaurant? Dan kan je onze mobiele wijnbar boeken voor de tijd tussen de toost en het diner. Met de wijnbar creëren we een gezellige plek voor de gasten om samen te komen en te borrelen. Voor de liefhebbers kunnen we een leuke proeverij verzorgen. Voor wie dat niet wil kunnen we natuurlijk ook glazen wijn schenken om gezellig te borrelen. Zo heb je gelijk een leuke activiteit voor je gasten!

 

Wijn is er in allerlei soorten en smaken. Wij houden van wijnen met een verhaal en waarin je de passie van de wijnmaker proeft (en ruikt). We hebben de prachtige taak op ons genomen op zoek te gaan naar de meest bijzondere wijnen om deze verhalen met jou te kunnen delen. Deze hebben we gevonden bij Jeffrey van Domaine Z en van Barrels to Bottles.

De heerlijke wijnen van Boonstoppel wijnen op jouw feest of evenement? Dat kan! Het is mogelijk om onze mobiele wijnbar in te huren in combinatie met jouw favoriete wijnen van Boonstoppel wijnen. In overleg stellen we de wijnkaart samen die past bij jouw feest of evenement. Geen zorgen over het inkopen en uitschenken van de wijn. Dat regelen wij voor je!

Een bedrijfsfeest, familiedag, vriendenweekend of iets anders op de planning en op zoek naar een leuke activiteit? Onze wijnproeverij is ook te boeken via Abel Activiteiten. Zo hebben ze het leuke arrangement Wine & Golf of de wijnproeverij. Een wijnproeverij in een mooie omgeving en ook leuk te combineren met andere activiteiten of een gezellige avond in Abel Restaurant.

 

  • Black Pinterest Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Contact? 

proost@lekkerwijnig.nl
06-48206233
Copyright 2018 Lekker Wijnig - Rotterdam
KvK-nummer 66894689
Privacyverklaring