Privacyverklaring

Lekker Wijnig, gevestigd aan Paradijslaan 103A, 3034SJ te Rotterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens

Lekker Wijnig

Paradijslaan 103A

3034SJ Rotterdam

0648206233

proost@lekkerwijnig.nl

www.lekkerwijnig.nl

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Lekker Wijnig verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij kunnen verwerken:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Bankrekeningnummer

- Bedrijfsnaam werkgever

- Foto en video gemaakt op evenementen georganiseerd door Lekker Wijnig

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via proost@lekkerwijnig.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Lekker Wijnig verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling (o.b.v. grondslag ‘overeenkomst’)

- Verzenden van onze nieuwsbrief (o.b.v. grondslag ‘toestemming’)

- Je de gevraagde informatie te kunnen verstrekken over onze dienstverlening (o.b.v. grondslag ‘toestemming’)

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren (o.b.v. grondslag ‘overeenkomst’)

- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten (o.b.v. grondslag ‘overeenkomst’ en/of ‘toestemming’)

- Om goederen en diensten bij je af te leveren (o.b.v. grondslag ‘overeenkomst’)

- Sfeerimpressie en promotie evenementen d.m.v. foto en video gemaakt op eerdere evenementen (o.b.v. grondslag o.b.v. 'gerechtvaardigd belang')

- Door middel van analyse van bezoekersgedrag op onze website verbeten we de website (o.b.v. grondslag ‘gerechtvaardigd belang’)

- Lekker Wijnig verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte (o.b.v. grondslag ‘wettelijke verplichting’)

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Lekker Wijnig neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Lekker Wijnig) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Lekker Wijnig bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

 

Naam en e-mailadres t.b.v. nieuwsbrief > bewaartermijn: tot uitschrijving door persoon zelf of bij beëindiging bedrijfsactiviteiten Lekker Wijnig.

Naam, e-mailadres en eventueel telefoonnummer van personen die interesse hebben in de diensten/producten van Lekker Wijnig > bewaartermijn: 5 jaar

Persoonsgegevens t.b.v. factuur > bewaartermijn conform regels Belastingdienst.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Lekker Wijnig verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Lekker Wijnig blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Lekker Wijnig gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

 

Cookie: Google Analytics
Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
Bewaartermijn: 26 maanden

Overige informatie:

- Er is een bewerkersovereenkomst met Google gesloten.

- Het laatste octet van het IP-adres wordt gemaskeerd.

- Lekker Wijnig deelt geen gegevens met Google.

- Lekker Wijnig maakt geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookie.

Cookie: First Party cookie Facebook
Functie: doelgroepstatistieken verzamelen om advertenties gerichter in te zetten

Doel: retargeting o.b.v. commercieel belang
Bewaartermijn: 26 maanden

Overige informatie: 

- verzamelde data wordt geanonimiseerd doorgegeven door Facebook.

- er is een bewerkersovereenkomst met Facebook.  

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Lekker Wijnig en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar proost@lekkerwijnig.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Lekker Wijnig wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Lekker Wijnig neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via proost@lekkerwijnig.nl.

  • Black Pinterest Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Contact? 

proost@lekkerwijnig.nl
06-48206233
Copyright 2018 Lekker Wijnig - Rotterdam
KvK-nummer 66894689
Privacyverklaring